Îndepărtați „Aplicația rulează în fundal” notificarea pe Android Oreo

Uncategorized

Android Oreo a fost discuția orașului tehnologic, având în vedere că lansarea sa luna trecută. În timp ce actualizarea Android Oreo 8.0 a fost lansată doar pentru dispozitivele Google Pixel și Nexus de acum, o mulțime de dispozitive populare au obținut actualizarea neoficială sub formă de ROM-uri personalizate.

Chiar dacă se spune că Android Oreo este cea mai bună versiune a Android, încă mai are o caracteristică minoră deranjantă. Este „aplicația persistentă” în fundal ”, care rămâne în partea de sus a panoului de notificări. Notificarea apare pentru prima dată când lansați o aplicație și o lăsați, dar continuă să funcționeze în fundal.

De exemplu, aplicații precum TrueCaller și VPN Apps trebuie să continue să funcționeze în fundal în orice moment pentru a vă asigura că funcționează fără probleme. Deși este bine să știți ce aplicații rulează în fundal, astfel încât să le puteți închide pe cele nedorite, este o durere să vedeți o notificare persistentă pentru a rămâne pe ecran în orice moment.

Dacă sunteți cineva care are Android Oreo instalat pe telefon, fie oficial, fie neoficial și primiți o mulțime de notificări, atunci puteți încerca să respingeți sau să blocați notificarea persistentă. Dar, din păcate, Android Oreo nu are această opțiune de acum.

Cu toate acestea, există o soluție pentru această problemă, în care nu puteți bloca notificarea, dar, în schimb, puteți să o amânați permanent, astfel încât să nu apară niciodată pe panoul dvs. de notificări. Nu vă faceți griji că nu aveți nevoie de acces rădăcină pentru acest lucru.

Cum se elimină „aplicația rulează în fundal” notificarea pe Android Oreo

Metoda 1:
Pasul 1: Instalați aplicația de mai jos din magazinul Google Play.

[GooglePlay url = ””/]
Pasul 2: Deschideți aplicația și apoi acordați permisiunea ascultătorului de notificări.

Pasul 3: Acesta este. Aplicația va observa acum ori de câte ori apare o notificare persistentă și o va scoate din ecran.

Trebuie să citești: Cum se deblochează dispozitivele Android care au pierdut PIN sau PASSCODE

Metoda 2:
Pasul 1: Instalați aplicația de mai jos din magazinul Google Play.

[GooglePlay url = ””/]
Pasul 2: Doar deschideți aplicația și faceți clic pe butonul Adăugare din partea de sus.

Pasul 3: Acum căutați „Sistem” și selectați opțiunea „Android System” și faceți clic pe OK.

Pasul 4: Acesta este. Aplicația va elimina automat orice notificări persistente prezente pe panoul dvs. de notificări.

De asemenea, vă puteți dori: Tasker Tutorial: Noțiuni introductive cu Tasker (partea 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.