Înregistrați 1,2 miliarde de iOS, precum și aplicațiile Android descărcate în timpul săptămânii de Crăciun

Crăciunul va fi întotdeauna un moment imens pentru afaceri precum Apple, precum și Google. Având în vedere că cadourile sunt oferite în întreaga lume, există o mare probabilitate ca o mare parte din ele să ruleze fie iOS -ul Apple, fie Android -ul Google. Ambele au propriile magazine de aplicații.

După cum va ști oricine o jucărie nouă, primul lucru pe care oamenii cu un smartphone sau o tabletă goală doresc să -l facă este să descarce aplicații pentru a le utiliza. Are sens, precum și este motivul pentru care aplicațiile Descărcări în această perioadă de vacanță a fost cu acoperișul, Flurry Analytics eliberând unele cifre de udare a ochilor.

Conform cifrelor lor, o uimitoare 1,2 miliarde de aplicații au fost descărcate pe tot globul în săptămâna de Crăciun, eclipsând săptămâna tipică pentru decembrie înainte de cea de 750 de milioane. Să fim clar, 750 de milioane de aplicații pe săptămână nu trebuie să fie adulmecate, nici!

Statisticile pentru ziua de Crăciun singură sunt la fel de minți. Conform numerelor, 242 de milioane de aplicații au fost descărcate în cele 24 de ore din ziua de Crăciun. Este vorba de peste 10 milioane pe oră, pentru cei care încă nu sunt mai degrabă recuperați din festivități. Peste 168.000 pe minut!

Flurry chiar a rupt numerele în țări cu cea mai mare activitate de descărcare, doar pentru lovituri.

În mod surprinzător, Statele Unite s -au descoperit în topul copacului, cu China, precum și apoi Marea Britanie respectând casa Google, precum și Apple în mizele de descărcare.

De asemenea, Flurry consideră că 2012 va vedea că cifra de descărcări de 1 miliard pe săptămână a ajuns să fie mai frecventă, deoarece mai multe, precum și mai mulți oameni se descoperă cu mai multe gadgeturi încărcate de aplicații din casă. Cu două smartphone -uri, precum și o tabletă, nu există nicio întrebare tipică într -o mică gospodărie – mai mult în funcție de vârstele oricărui tip de copii – atunci numărul de aplicații descărcate va continua să crească.

De asemenea, marile numere de descărcare vor vedea că designerii pot păstra înapoi cele mai mari lansări până în sezonul de sărbători pentru a maximiza descărcările. Designerii de jocuri vizează deja o versiune de la mijlocul lunii decembrie pentru a lapte pe mașina hype cât mai mult posibil înainte ca fereastra de aprobare a App Store Apple să se închidă.

Sunt mulți bani care trebuie câștigați în aplicațiile mobile, dacă îl înțelegeți corect.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

AT&T: Activările iOS domină Android în perioada de Crăciun [Raport]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.