Întârzieri suplimentare în livrările MacBook Pro așteptate cu asamblatorii chinezi, este puțin probabil să atingă niveluri de producție pre-blocaj înainte de iulie

dacă încercați să obțineți un nou MacBook Pro Ideal, acum există șanse mari să vedeți ferestrele de livrare care să se întindă săptămânile. Acest lucru este mulțumit, în parte, pentru blocajele Covid-19, determinând producătorii să fie nevoiți să întrerupă sau să încetinească clădirea mașinilor.

Acum, un nou raport susține că nu ar trebui să ne așteptăm ca acele companii să revină la niveluri pre-covid până în iulie cel mai devreme.

Digitimes, citând surse din industrie, spune că producătorii de caiete din Shanghai se desfășoară acum între 10 și 20% capacitate. Acesta este orașul în care mașinile de înaltă calitate MacBook Pro sunt construite de Canta Computers. Aceste mașini au în prezent un timp de livrare de până la cinci săptămâni dacă cumpărați astăzi.

Producția generală de caiet din China, care are loc în general în marile orașe de coastă din estul Chinei, este puțin probabil să revină la niveluri de pre-blocare până în iulie, potrivit unor surse ale industriei.

Se crede că problemele logistice și lipsa de lucrători sunt motivele care au stat la baza încetinirii livrărilor și este greu să lucrezi în acest sens. În timp ce Apple are fabrici care construiesc iPhone-uri în mai multe țări, toate mașinile MacBook Pro de înaltă calitate provin dintr-un singur loc. Când acel loc se luptă pentru capacitate, acesta are impact asupra tuturor și a tuturor.

În ceea ce privește ce va face Apple aici, nu este clar. Este posibil ca acesta să caute diversificarea producției dincolo de China, așa cum a făcut -o cu alte produse. Dar asta necesită timp și nu va ajuta în acest caz în special.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcați fișierul Windows 11 Pro ISO fără produs crucial de la Microsoft

Forță descărcare Windows 11 Ideal de actualizare gratuită acum, iată cum [tutorial]

Cum se instalează Windows 11 pe un Mac folosind astăzi Boot Camp

Descărcați Windows 11 Assistant de instalare pentru computer

Cum să faceți upgrade la Windows 11 de la Windows 10 gratuit

Cum se creează unitate de pornire Windows 11 USB Flash Drive [Ghid]

Jailbreak iOS 15.4.1 pe actualizarea stării iPhone și iPad

Descărcare: iOS 15.4.1 Link -uri IPSW, fișiere OTA împreună cu iPados 15.4.1 lansat

Cum se instalează macOS 12 Monterey Hackintosh pe PC [Ghid]

Cel mai bun iPhone 13, 13 Pro protecții cu ecran de sticlă temperat prostată astăzi [Listă]

Cel mai bun iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Listă]

Top iPhone 13 Pro Max Protectors disponibile pentru a obține [lista]

Cele mai bune cazuri iPhone 13 / Pro pentru protecție Ideal disponibil acum

Cum să remediați IOS BAD 15 Dreftul de viață a bateriei [Ghid]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Activați -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.