Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Samsung Galaxy Note GT-N7000 [Ediția 2013]

Galaxy Note este primul gadget de acest fel. Încă țin cont de anunțurile acestui gadget care l -a ridicat pe un nou avatar hibrid care deține capacitatea ambelor, un telefon, precum și tableta. A fost primul gadget care a oferit o creștere la un nou termen pe care îl înțelegem ca „phablet”. A trecut aproximativ un an, precum și pe jumătate, considerând că introducerea sa, precum și, în mod surprinzător, Galaxy Note a tratat pentru a o face prin ea însăși pe piață. Gadgetul tocmai începuse să -și piardă apelul, cu toate acestea actuala actualizare Android 4.1.2 Jelly a reînviat -o, precum și a oferit persoanelor un motiv de zgomot pentru a rămâne cu acesta.

În timp ce o mulțime de indivizi sunt încântați de obstacolul de cadouri de Jelly Bean de la Samsung, există unii care sunt nemulțumiți de la absența vizualizării aerului, precum și cu câteva alte caracteristici asociate pe stilou. Unii oameni au raportat că, după ce au actualizat noul firmware, nota lor a sfârșit să fie lentă în performanță, precum și rapidă în scurgerea bateriei. Deci, care este soluția?

Când configurați un firmware nou peste unul mai vechi, o mulțime de date vechi ale sistemului sunt înlocuite cu altele noi. Cu toate acestea, mai rămân câteva date de la vechiul firmware care înseamnă să interfereze cu noile date, precum și ca urmare, devin lent. Pentru a îmbunătăți performanța telefonului dvs., efectuați o „ștergere a datelor/resetării fabricii” prin recuperarea stocurilor. În ceea ce privește problema scurgerii bateriei, nu trebuie să fiți grăbit să concluzionăm despre performanțele sale proaste. Când configurați un nou ROM, bateria telefoane are nevoie de unele pentru a se sincroniza cu noul software. După 3-4 taxe, precum și cicluri de descărcare, veți observa o îmbunătățire considerabilă a performanței bateriei.

De ce să alegeți un ROM personalizat?

Dacă doriți să vă distrați mult mai mult cu Galaxy Note 2, precum și doriți să vă bucurați de performanțe mai rapide, o durată de viață mult mai bună, caracteristici care nu sunt descoperite în ROM -ul oficial, capacitatea de a utiliza teme, precum și moduri pentru dispozitivul dvs. , trebuie să vă gândiți la instalarea unui ROM personalizat. Galaxy Note este un telefon vechi, oricât de proeminent, precum și, în consecință, puteți descoperi numeroase ROM-uri personalizate pentru acesta. O astfel de varietate vă poate confunda. Prezentul articol încearcă să vă ajute să selectați un ROM excelent personalizat pentru dvs. Am verificat aproximativ 13 o mulțime de ROM-uri proeminente personalizate pentru Galaxy Note, precum și am ales unele cu adevărat cele mai bune. Parametrii pentru alegerea ROM -urilor sunt performanțe, caracteristici, precum și backup pentru baterii. Am făcut o postare ROM-uri cele mai bune la comandă pentru Samsung Galaxy Note GT-N7000 anul trecut, cu toate acestea, se pare că este un moment ridicat pentru încă un astfel de articol. Puteți vedea vechea publicare mai jos-

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Galaxy Note 2 GT-N7000

CLICK AICI

De asemenea, faceți o excursie din cele mai bune seriale ROM-uri personalizate

Renunțare la răspundere:

Toate ROM -urile furnizate mai jos aparțin dezvoltatorilor lor respectivi, astfel încât toate scorurile de credit, precum și recuzita pentru aceștia pentru timpul dificil de muncă pe care l -au investit pentru noi. ROM-urile personalizate ale terților sau orice tip de mod poate deteriora telefonul. Nu continuați cu acesta decât dacă sunteți sigur despre ce este vorba. Toate ROM -urile au fost verificate, precum și descoperite pentru a funcționa bine, însă dacă un tip de greșeală, aceasta se poate transforma într -o experiență de coșmar. Fii prudent, precum și rămâi cu regulile!

Înrădăcinați -vă Galaxy Notă:

Pentru a putea configura un ROM personalizat pe nota dvs. Galaxy, aveți nevoie să-l înrădăcinați mai întâi. În plus, un ROM personalizat are nevoie de o recuperare personalizată, așa că asigurați-vă că aveți o vindecare instalată ClockworkMod sau TWRP pe telefon. Încă nu v -ați înrădăcinat nota, respectați pașii din simplul nostru tutorial pe această temă.

ROOT & SETUL Vindecarea CWM pe Samsung Galaxy Note N7000

Cum să configurați ROM-uri personalizate pe Galaxy Note GT-N7000:

Descărcați aplicațiile ROM și Google favorizate (dacă este cazul) de mai jos, precum și respectați cu atenție direcția de mai jos. Cu toate acestea, așa cum am spus mai sus, telefonul dvs. trebuie să fie înrădăcinat, precum și vindecarea CWM instalată pe el. Am verificat tutorialul nostru aprofundat care aruncă lumină asupra tuturor elementelor de instalare a ROM-urilor personalizate, precum și a precauțiilor care trebuie luate înainte, precum și după ce a făcut acest lucru:

Lucruri de făcut înainte, precum și după instalarea unui ROM personalizat

Descărcați fișierul ROM favorizat. De asemenea, descărcați pachetul ZIP Google Apps, dacă doriți să configurați un ROM bazat pe AOSP sau CM. Copiați atât ZIP (fără a extrage) pe gadgetul dvs., conectându -l la computer folosind un cablu USB.

Porniți modul de depanare USB pe Galaxy Notă: Setări> Opțiuni de proiectare.

Asigurați -vă că telefonul dvs. are un nivel excelent al bateriei, dacă nu îl taxați acum.

IMPORTANT: Backup Toate datele cruciale păstrate pe stocarea interioară a telefonului. Backup sau sincronizează toate datele cruciale, cum ar fi contactele, mesajele, precum și aplicațiile prezente în fila Galaxy. Copia de rezervă a contactelor dvs., jurnalele de apeluri, mesaje, APN-uri, marcaje, calendar, aplicații și jocuri folosind aceste aplicații gratuite.

Descărcați și configurați un rnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.