Cum să configurați repo-ul Kodi Duckpool, precum și suplimentul în 2017

Uncategorized

Iată exact cum să descărcați, precum și să configurați Kodi Duckpool Addon, precum și Repo în 2017 pe Kodi Krypton, precum și mai sus pe setul dvs. compatibil -TOP CUTIE.

Mai este o zi, ceea ce implică că mai există o șansă de a stabili un supliment Kodi incredibil de util. De data aceasta, este rândul adiționalului Duckpool, care agregă o serie de surse diferite pentru a oferi streaming TV, precum și filme direct pe orice gadget Kodi funcționează.

Aceasta este încă o șansă mai interesantă de a vă ridica, precum și de a rula cu un supliment util Kodi, precum și extrem de practic, care oferă performanțe instantanee proprietarului gadgetului. Păstrând acest lucru, să ne scufundăm cel mai bine, precum și să aruncăm o privire asupra procesului de instalare. Așa cum este întotdeauna situația cu aceste tipuri de instalații, asigurați -vă că respectați procesul complet, precum și nu evitați prima secțiune.

Activați surse necunoscute

Pasul 1: Cu instalarea Kodi s -a încheiat pe dispozitiv, îndreptați -vă în folderul Setări de sistem pentru a începe procesul.

Pasul 2: Alegeți secțiunea suplimentară, precum și asigurați-vă că comutarea în partea de laterală a alegerii surselor necunoscute este comută în poziția pornită.

Instalarea suplimentului Duckpool Kodi

Pasul 1: Alegeți pictograma Setări din instalarea KODI înainte de a selecta opțiunea Manager de date.

Pasul 2: Alegeți Adăugare sursă, precum și accesați respectarea depozitului ca adresă URL din caseta furnizată: Muckys.mediaPorTal4Kodi.ml

Apoi, veți avea nevoie să adăugați un nume la acest depozit, precum și să alegeți bine pentru a continua.

Pasul 3: Reveniți la meniul primar, precum și alegeți suplimente, precum și apoi suplimentele mele. Apoi, veți avea nevoie să alegeți opțiunea Configurare din Data ZIP.

Pasul 4: Alegeți numele configurației pe care l -ați numit mai sus, precum și alegeți bine pentru a continua. În interiorul de acolo, veți descoperi o date ZIP care face referire la depozit. Alegeți -l, precum și atingeți OK pentru a continua.

Pasul 5: Aceasta va configura depozitul. Alegeți setarea din alegerea depozitului pentru a continua.

Pasul 6: Selectați Mucky Ducky Repo, precum și apoi alegeți depozitul suplimentar. Alegeți depozitul Duckpool în cadrul acestuia, precum și apăsați butonul de configurare.

Pasul 7: Alegeți alegerea suplimentelor video, precum și găsiți suplimentul Duckpool. Acest lucru va configura suplimentul.

Și asta a scris ea. Menținerea acestui proces respectat cu dvs., acum va mai avea încă un instrument în arsenalul dvs. Kodi, oferindu -vă acces suplimentar la un material fantastic, care va face cu siguranță instalația Kodi mult mai utilă, precum și plăcută.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcare iOS 11 GM / Beta 10, precum și data de lansare așteptată: Iată ce știm

Pokemon Go 1.43.1 IPA, precum și 0,73,1 Hack APK oferit să se descarce acum

Descărcare: iOS 11 Beta 9 IPSW, precum și actualizare OTA pentru designeri lansați

Descărcați iOS 11 Beta 9 și configurați -vă pe iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 pentru iPhone, precum și iPad [Ultima actualizare a condițiilor]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.