Lista iPhone 6s Tops a celor mai bune performanțe Smartphone -uri din 2015

Antutu Performance Benchmark Top 10 clasament este creat pe baza rezultatelor din utilitatea de referință a companiei, cu smartphone -uri din toate punctele de viață comparate. Primele zece este cu siguranță lista de care ne interesează cel mai mult, cu cele mai bune dintre cele mai bune enumerate în ordinea performanței. Antutu lansează un nou clasament în fiecare an și tocmai a publicat 2015.

Pentru a încerca să -și facă rezultatele cât mai departe și reprezentative, Antutu stabilește câteva reguli de bază pentru clasament.

1. Versiunea sursă statistică: Antutu Benchmark V6.0.
2. Metoda statisticilor: luați scorul mediu al unui model de dispozitiv, un model de cip.
3. Cel puțin 500 de eșantion de date pentru scorul unui dispozitiv.

Având în vedere că este creat clasamentul, câștigătorul din 2015 fiind iPhone 6s cu o marjă destul de mare, urmată de Huawei Mate 8 și Meizu Pro 5 înainte de Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge+ rotunjind top 5.

Privind masa, s -ar putea să vă întrebați unde este iPhone 6s Plus. Potrivit lui Antatat, iPhone 6s Plus nu este inclus din cauza faptului că scorul său este practic identic cu fratele său mai mic, ceea ce are mult sens atunci când vă gândiți la asta. Aproape iPhone 6 de la Apple reușește să se războiască la numărul 6 în clasament. Nu este rău pentru un dispozitiv care vine până la un an și jumătate.

Procesorul A9 din iPhone 6S este deja cunoscut a fi capabil de unele numere de performanță excepționale, susținute de clasamentul Antutu din 2015, iar actualul iPhone este, fără îndoială, cel mai rapid smartphone de la Apple până în prezent. Ne întrebăm când vom începe să lovim un plafon, însă, cu viteze de îmbunătățire, începând să fie mai puțin o atragere pentru cumpărători. IOS are nevoie să ruleze mai repede decât face deja pe un iPhone 6s, de exemplu?

Mai degrabă avem baterii mai mari și mult mai mult stocare, vă rog. Cel puțin până când obținem următorul iPhone și suntem uimiți de cât de repede este!

(Sursa: Antutu)

De asemenea, poate doriți să consultați:

iPhone 6s Plus cu 2 GB RAM fumează Galaxy Note 5 cu 4 GB RAM în testul de viteză din lumea reală [VIDEO]

LUMIA 950 /950 XL vs iPhone 6S / 6S Plus [Comparație specificații]

Nexus 6p vs Nexus 5X vs iPhone 6S vs iPhone 6S Plus [Comparație specificații]

iPhone 6s Plus vs Nexus 6p vs Lumia 950 XL Speed ​​Test [Video]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.