Microsoft Office Mobile poate atinge Android, precum și iOS, în martie 2013

Zvonurile despre o posibilă versiune mobilă a Microsoft Office 2013 au fost în aer chiar înainte de introducerea Windows 8, când un oficial al Microsoft Ceh a expus că Activitatea bazată pe Redmond intenționa să se afle cu noua aplicație Office pentru smartphone -uri pe sisteme de operare majore: „Pe lângă Windows, Office va fi, de asemenea, oferit pe alte sisteme de operare, Windows Phone, Windows RT, Mac OS, Android, iOS ca la fel ca Symbian. ”

Zvonul pare acum să aibă o realitate în el. Verge raportează că Microsoft va lansa o versiune mobilă a celebrei sale aplicații de birou pentru PC pentru Android, precum și iOS până la începutul anului 2013. Aplicația gratuită vă va permite să vizualizați, precum și să vă editați lucrările din mers. Va avea nevoie de un cont Microsoft pentru a activa funcția fundamentală de verificare. Cu toate acestea, veți putea activa funcția de editare avansată prin abonarea la Office 365. Microsoft Office Mobile va suporta Word, PowerPoint, precum și Documente Excel.

Aplicația Microsoft Office pentru gadgeturi mobile este raportată să apară până la iOS în primul rând în martie, respectată de introducerea versiunii Android până în luna mai a anului viitor.

.

Via: The Verge

Leave a Reply

Your email address will not be published.