2018 MacBook Air revitalizează zvonul cu un preț scăzut, cererea de homepod rămâne „mediocră”

Uncategorized

într-o ieșire rară în lumea zvonurilor pentru MacBook Air de 13 inci, avem analistul Ming-Chi Kuo din KGI Securities care raportează că Apple Planuri de a oferi un moment mult mai ieftin MacBook Air de 13 inci la un moment dat pe parcursul anului 2018.

Potrivit unei note transmise investitorilor, Kuo consideră că un nou MacBook Air „cu un preț mai mic” va ajunge în al doilea trimestru al anului, cu relocarea preconizată să îmbunătățească transporturile MacBook cu orice până la 15%.

În această etapă, detaliile concrete despre noul MacBook Air sunt foarte greu de găsit, deși notoriu lovit și domnișoară Digitimes a arătat anterior la o actualizare a MacBook Air. Întreaga linie MacBook Air și-a găsit victima unei schimbări de focalizare pentru Apple, MacBook-ul de 12 inci dovedind a fi computerul pe care compania l-a împins ca dispozitiv ultra subțire și ușor. Chiar și MacBook Pro odată ignorat a primit mult mai multă atenție decât MacBook Air de târziu, alimentând zvonurile conform cărora linia nu este lungă pentru această lume.

Cu actualul MacBook Air de 13 inci începând de la 999 USD pentru modelul de bază, Kuo consideră că Apple va împinge modelul actualizat la un preț mai puțin costisitor, deși rămâne de văzut cât de mult mai puțin costisitor.

Kuo a discutat, de asemenea, în notele sale că cererea pentru HomePod pare să fie „mediocră” până acum, deși este încă zile de început pentru vorbitorul inteligent.

Cu unele caracteristici esențiale, cum ar fi AirPlay 2.0, care încă lipsește de pe dispozitiv, este posibil ca unii să țină cont de un set complet de caracteristici înainte de a stropi 349 de dolari necesari pentru a obține primul difuzor inteligent al Apple în casele lor.

(Via: 9to5Mac)

De asemenea, poate doriți să consultați:

iOS 11.2.6 Jailbreak: Unjailme Demos Sandbox Escape pentru iOS 11.2 de Zimperium pe cel mai nou firmware

SCOTHMAN SNAPCHAT IPA pentru iOS 11 descărcare lansată [Nu este necesară jailbreak]

Eliminați / dezinstalați Electra iOS 11 Jailbreak sau Unjailbreak de pe iPhone sau iPad, iată cum

Cele mai bune repos / surse Cydia pentru iOS 11 Jailbreak Electra [Ediția 2018]

Cum să downgrade IOS 11.2.6 pe iPhone, iPad, iPod Touch

Descărcați iOS 11.2.6 Link -uri IPSW și OTA cu remediere pentru bug -ul de blocare a mesajelor

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

Jailbreak iOS 11 / 11.1.2 pe iPhone X, 8, 7, iPad folosind Electra sau Liberios [actualizat]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.